FELVÉTELIZŐK!

Eljött a felvételi vizsgára jelentkezés ideje!

A minisztériumi rendelet alapján a következő lépéseket kell megtennie azoknak, akik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium NYELVI vagy SPORT tagozatára szeretnének jelentkezni a 2020/2021-es tanévre:

NYELVI tagozat (angol vagy német szak):

1. A következő jelentkezőlap kitöltése: http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc

(FONTOS: be kell írnotok a minisztérium honlapján történt regisztráláskor kapott azonosító kódot (ID) a lap tetejére).

Az iskola hivatalos neve, amit be kell írni:
Gimnazija za talentovane učenike „Deže Kostolanji“ u Subotici.

Az angol nyelvre jelentkezők a szakhoz a következőket írják be:
Obdareni učenici u filološkoj gimnaziji – engleski jezik,

a német nyelvre jelentkezők pedig ezt:
Obdareni učenici u filološkoj gimnaziji – nemački jezik.

Azok a tanulók, akik nem jelentkeztek még be a minisztérium honlapján, próbáljanak meg regisztrálni (https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/registracija.php, a kitöltésére vonatkozó útmutató linkje: https://www.youtube.com/watch?v=FjibwCElZrM&feature=emb_title). Amennyiben erre nincs lehetőség, nincs baj, most ŐK IS jelentkezhetnek ezzel, a fenti űrlappal.

2. Az 1. pontban kitöltött űrlapot 2020. május 18-tól május 21-ig, 20.00 óráig kell elküldeni iskolánk email címére: office@tg.edu.rs

A sikeres bejelentkezést még aznap emailben visszaigazoljuk. Ezen kívül minden információt megjelentetünk a gimnázium honlapján és facebook-oldalán.

3. Ha a tanulónak még nincs meg az általános iskolából az azonosítója („šifra“), amit a diákkönyvecskéjébe is be kell írni, akkor azt utólag, amint megkapja, el kell juttatnia a gimnáziumnak.

4. Felvételi vizsga: június 12. és 13. Mindkét napon 10.00 órai kezdettel.


SPORT tagozat:

A SPORT tagozatra a bejelentkezés űrlapját hamarosan feltesszük a honlapra, amint a minisztériumtól megérkezik. Ennek átadási ideje június 8. és 9. 8.00–16.00.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 065/9670860

 

Kategória: 2019/2020, Hírújság Címke: , ,

Archívum