Felhasználási feltételek

A tg.edu.rs honlapon (továbbiakban “honlap”) található tartalom a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium szellemi tulajdona.

A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy oktatási célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az információt és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jegyzetet is) minden másolaton feltünteti.

A honlapon lehetnek külső weboldalra, képre, videóra, egyéb forrásra mutató linkek, továbbá a honlapon lehetnek  képek, videók, egyéb információk, amelyek a forrás közzétevőjének szellemi tulajdonát képezik.

A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal az infomációk bármilyen használatából adódó káresemény bekövetkeztéért.

Vélemény, hozzászólás?

Archívum