Friss felvételi és beiratkozási információk!

FELVÉTELI FELKÉSZÍTŐ 2017

Idén két részben tartjuk a felvételi felkészítőnket: először április elején, majd április végén is várjuk a nyelvi tagozatunkra felvételizni szándékozó nyolcadikosokat. A felkészítő péntek délutántól vasárnap délutánig fog tartani.

Március 1-jén kezdődik a kampányunk, melynek során ellátogatunk az általános iskolákba.

Március 24-én, pénteken 10,00-12,00 órakor tartjuk a Nyitott Napunkat, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő nyolcadikosokat és hetedikeseket, szüleikkel együtt!

A felvételi felkészítőnket idén két részben tartjuk:

     1. először március 31–április 2. között várjuk a nyelvi tagozatunkra felvételizni szándékozó nyolcadikosokat. A felkészítő péntek délutántól vasárnap délutánig fog tartani.

Március 31-én, pénteken 12.30-tól gyülekező és regisztráció  a Gimnáziumban (Trg žrtava fašizma 21).

Első nap 13,00–18.00-ig tartanak a foglalkozások. Utána átkísérjük a kollégiumba (Harambašićeva 22.) azokat a diákokat, aki ott lesznek elszállásolva. Az étkeztetés az első napon vacsorával kezdődik, az utolsó napon reggelivel fejeződik.

      2. április 28–30. közötti hétvégén folytatjuk felkészítő foglalkozásokat.

Az érdeklődőket mindkét hétvégére várjuk!

Bejelentkezés a felvételi felkészítőre személyesen, vagy a 024/670-860-as telefonszámon (név, szak, lakcím, telefonszám megadásával).


KAMPÁNYBEMUTATÓ – SOK HASZNOS INFORMÁCIÓ EGY HELYEN

Az alábbi képen a  Gimnázium megközelítése és a parkolási lehetőségek láthatóak. A Petőfi Sándor utca pirossal jelölt része le van zárva!

A következő képen, a Gimnázium és a Diákotthon közötti útvonal látható. Pirossal a gyalogos, kékkel az autós van feltüntetve.FELVÉTELI VIZSGA

A pontos dátumokat a Minisztérium határozza meg, a 2. félév folyamán! Amint értesítenek bennünket, közzétesszük az információkat honlapunkon és a Facebook-oldalunkon!

Május végén: Bejelentkezés a felvételi vizsgára
Június elején: felvételi vizsga – időpontja mindkét napon 10.00-12.00
A felvételit követő héten, szerdán: a felvételi vizsga előzetes eredményei 8.00-tól
A felvételit követő héten, csütörtökön 8.00 – 16.00 óráig: Fellebbezés
A felvételit követő héten, pénteken: a felvételi vizsga eredménye 12.00-ig
A felvételi vizsga pontszámait feltöltjük a Minisztérium adatbázisába. Ezután meg kell várni a kisérettségi eredményeit, melyet az általános iskolák töltenek fel az említett adatbázisba, a 6-7-8. osztályos év végi eredményekkel együtt. Ezekből a pontszámokból alakul ki a végső sorrend.
Június végén: a kívánságlisták kitöltése az általános iskolákban
Július első hetében: a beiratkozás első köre

Kategória: 2016/2017, Hírújság Címke: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Archívum