Ballagás

A csütörtöki „bolond ballagás” jelentette idén is a ballagási ünnepségek kezdetét. Másnap pedig elbúcsúzott az iskola immár hatodik generációja: három osztály, összesen ötvenhét diák. Az utolsó osztályfőnöki óra végét jelző kolompszó után a tornaterembe kisérték a harmadikosok a ballagókat.

Az ünnepi műsor a harmadikosok búcsúztatójával kezdődött (a dalt Fürstner Klára tanárnő tanította be :), majd meghallgattunk Szabó Annamária és Povázsánszki Csilla csodálatos-szívszorító előadásában egy népdalt (Én vagyok az, aki nem jó…), majd a három osztály búcsúzóját. A műsor hagyományosan a Sweeet memoriesnak keresztelt fotó-sorozatokkal zárult, így emlékeztek vissza a diákok osztályonként az elmúlt négy évre.

A műsor után az ajándékkönyvek és dicséretek kiosztására került sor: a Generáció Diákja Szalma Judit lett, a Generáció Sportolója Varga Zoltán. Idén másodszor kiosztottuk a 2010-ben alapított Dezső-díjat, a kiemelkedő alkotó tevékenységért, Szőke Tímeának. Továbbá dicséretben részesült Klinovszki Andrea és Lévai Dorottya, akik kiemelkedő tanulmányi teljesítményük mellett a sport terén is kimagasló sikereket értek el.

Kategória: 2011/2012, 2011/2012, 2011/2012, Hírújság, Képgaléria, Videók Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Archívum