Gyere TE is a Kosztolányiba!

Iskolánk nyílt napját a bemutató órákkal egybekötve 2019. december 3-án tartjuk 10.00 órai kezdettel. Az érdeklődők megismerkedhetnek az iskolában folyó munkával, a kosztolányis diákokkal, tanárokkal, megválaszoljuk a felvételivel, beiratkozással kapcsolatos kérdéseket úgy a nyelvi, mint a sport tagozat kapcsán, fontos információkkal szolgálunk. Amíg a szülők körbesétálnak, megnézik az iskola épületét, a diákok a kosztolányisokkal kötetlenül beszélgetve tehetik fel kérdéseiket. Ezek után bemutató órákon vesznek részt a tanulók, a szülők pedig megismerkedhetnek tanárainkkal. A nyílt napon való részvételre a tanulók igazolást kapnak.

A felvételi felkészítőre a bejelentkezés folyamatban van: személyesen a gimnázium titkárságán minden munkanap 8.00-14.00 között, telefonon a 024/670-860-as telefonszámon, vagy a nyílt napon. További információk itt olvashatók.

A nyílt nap részeként minden érdeklődőt szeretettel várunk 16.00 órától a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Tárogató című ismeretterjesztő előadássorozatának első állomására. Az első fejezet vendége a Martin György Néptáncszövetség elnöke, dr. Diószegi László, előadásának címe: A magyar tánckincs történeti rétegei.  A belépés díjtalan!

További információk itt olvashatók.

Gyere TE is a Kosztolányiba!

Kategória: 2019/2020, Hírújság Címke: , , ,

Archívum