VII. Cipősdoboz-akciónkról

Idén is megszervezzük a karácsonyi Cipősdoboz Akciót. Már hét éve minden karácsony előtt a 3.S és a Kosztolányi gimi többi tanulója cipősdobozokat gyűjt a szegény sorsú gyerekek számára. Ez a Kosztolányi Gimnázium és a BMC közreműködésével valósulhat meg. A tavalyi évhez képest bővült a gyűjtőpontok helyszíne, így több helyre lehet elvinni az adományokat. Minden információt megtalálhatnak a Facebook eseményünknél. Az ajándékokat december 18-ig várjuk. Ajándékozzunk egy kis örömet azoknak, akiknek kevés jut!

A Pannon RTV Közügyek c. műsorában szerepelt Sörfőző Szügyi Judit tanárnőnk, aki az immár hetedik évébe lépő kezdeményezés egyik koordinátora (az akció lelkének számító Dognar Alex mellett), valamint a szervező 3.S osztály diákjai közül ketten: Gresák Lea és Kádár Dávid. (A beszélgetés a video 39. percénél kezdődik)

Mint a riportban is elhangzik, a cipősdobozgyűjtő-akcióval kapcsolatos híreket, aktualitásokat a Karácsonyi cipősdoboz akció 2017 elnevezésű Facebook-oldalon követhetitek! Ide kattintva.

Az akciót beharangozó híradást, ahol a 3.S tanulói:  Csipak Erik, Gresák Lea és Kádár Dávid tájékoztatják a Pannon RTV nézőit a kezdeményezésről, megnézhetitek itt:

Kategória: 2017/2018, 2017/2018, Hírújság, Videók Címke: , ,

Archívum