Kedden nyitott nap

Véget ért a kampányunk! Az utolsó állomásunk Palics volt, előzőleg tanáraink egész Vajdaság területén több mint 40 iskolában jártak, bemutatni a gimnáziumot. További közel 20 helyre eljuttattuk a szórólapjainkat és tájékoztatónkat. Ott voltunk a Temerini Mini Oktatási Vásáron a Kókai Imre Általános Iskolában, továbbá jelen leszünk a szabadkai oktatási kiállításon, április 20-án és 21-én az Ivan Sarić Műszaki Középiskolában.

A kampány záró rendezvénye a nyitott nap lesz, melyre április 12-én kedden, 10,00 órára várjuk az érdeklődő végzősöket és szüleiket!

Ekkor az igazgatónőnk részletesen ismerteti az iskola programját, a bejutás feltételeit, majd bemutató „órákat” nézhetnek meg a jelenlevők. A nyolcadikosok elbeszélgetnek iskolánk tanulóival, akik „négyszemközt”, azaz tanári és szülői jelenlét nélkül mondják el tapasztalataikat, válaszolnak a kérdésekre. Végül körbevezetik a vendégeket az iskolában, belesnek az órákra, megnézik a tantermeket. Az iskolanapra berendezett helyszínek közül is meghagyunk kettőt erre az alkalomra. Így reméljük, betekintést nyernek az iskola hangulatába, mindennapjaiba is.

Ezen a napon lehet még jelentkezni a nyelvi szak felvételi felkészítőjére is!

Szeretettel várunk mindenkit!

GA9A4095

Kategória: 2015/2016, Hírújság Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Archívum