Elhagyatott szoba

Az Elhagyott szoba egy 2007-es horror/thriller, melyet Antal Nimród rendezett.

Antal Nimród egy magyar filmrendező. Összesen kilenc filmet rendezett és hat filmben szerepelt. Leghíresebb filmje a Kontroll, mely egy magyar bűnügyi film, amit 2003-ban mutattak be. Ezt egy budapesti metróban forgatták.

Antal Nimródot a jó és a rossz küzdelme érdekelte a film készítésekor. Pályafutása során nyolc elismerést, díjat szerzett. Az Elhagyott szobával 2006 júniusában kezdett el dolgozni. Először visszautasította az ajánlatot, mert a forgatókönyvnek nem volt eleganciája, ezért a forgatókönyv több változtatáson esett át. A női főszerepre először Sarah Jessica Parkert jelölték ki, de végül Kate Beckinsale vállalta el. Az Elhagyott szoba munkálatai 2006. november 24-én fejeződtek be. 

A főszerepben Luke Wilson és Kate Beckinsale látható.  Ez a film egy motelben játszódik, ahol a személyzet rengeteg gyilkosságot követett el.

Csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert az elejétől a végéig borzasztóan idegfeszítő. Viszont ha valaki egy esti borzongásra vágyik, akkor ez a film jó választás.

Kicsit zavaró, hogy a helyszínek nagyon sötétek, ezért nehezen követhető sokszor a cselekmény. Mindezek ellenére én szeretem ezt a filmet, mert a saját elképzelésem szerint fejezhetem be.

Írta: Balázs Beáta, II.s


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük